Translate

úterý 26. listopadu 2013

Když už svatba,Tak jedině v Praze :)

Jenny nedávno řekla že až se bude vdávat,tak to bude v jediném městě,a to bude Praha!!!



Tato zpráva obletěla celý svět,a hodně se spekuluje o tom že by se chtěla vdát za svého přítele Nicolase Houlta.Zajímaví je že nejsou ani zasnoubený!!No ale i když se Jennifer bude brát tak to bude rozhodně tajný.Protože jak už víme Jenny nesnáší velkou pozornost!
,,Bude to znít nevděčně, když o tom mluvím.Ale poslední dobou procházím krizí.Najednou má celý svět pocit že má právo o mně všechno vědět."
,,Nepřipadá mi to v pohodě.Jsem normální holka.A nesmířím se s tím."Přiznala Jenny časopisu Vogue.Já se jí moc nedivím že je takhle deprimovaná.Když byla Jenny malá trpěla sociální fobií,hraní je pro ní jako terapie. 

A čím jí Praha na tolik zaujala?

Jennifer strávila v Praze hodně času na to aby jí toto město dostatečně okouzlilo.V Praze se totiž natáčel kus filmu,,Serena" který by měl přijít do kin příští rok.Tohle napsal jeden z nejmenovaných zdrojů J-14.com,,Jennifer se zamilovala do české metropole při natáčení filmu ,,Serena"a doufá že do toho s Nickem praští".

Jennifer dokonce naznačila že by se tu klidně přestěhovala.,,Budu ráda dál dělat filmy třeba s Kentucky nebo Prahy nebo odjinud."řekla.


Žádné komentáře:

Okomentovat